Over Lunsing

Bert & Yvonne vertrouwde gezichten binnen een betrouwbaar bedrijf.

Over ons

Het is alweer bijna 85 jaar geleden dat de grootvader van Bert Lunsing een woning liet bouwen op het huidige perceel van Autoservice Lunsing in Grolloo. Nadat het pand tot en met 1970 afwisselend dienst heeft gedaan als bakkerij en kruidenierswinkel is er in het pand anno  2019 een buurtsupermarkt gevestigd. In 1997 kreeg kleinzoon Bert Lunsing de mogelijkheid om de woning met bijbehorend erf in bezit te krijgen en zo tot op de dag van vandaag in familiebezit te houden. 

Nadat Bert eerst 15 jaar bij diverse autobedrijven ervaring heeft opgedaan als chef-werkplaats, besloot hij in 2005 voor zichzelf te beginnen. De werkplaats, die is neergezet bij de start van het bedrijf, beschikt over 2 bruggen en is sinds 2,5 jaar uitgebreid met een prachtig kantoor en sfeervolle kantine waar klanten kunnen wachten terwijl hun auto wordt gerepareerd.

Na ca. 20 jaar, want zolang is Autoservice Lunsing reeds actief als full service autobedrijf, heeft er een nieuwe uitbreiding plaatsgevonden. Het stuk grond dat grenst aan het terrein van het autobedrijf werd aangekocht en is omgetoverd tot een prachtig showterrein waarop tegenwoordig verschillende Jonge occasions zijn te bewonderen. In 2022 is hier Perfect Lease Drenthe aan toegevoegd en is de verkoop en lease afdeling uitgebreid. Leuk detail is overigens dat de woning die naast het autobedrijf in 1952 door de overgrootvader van Bert is gebouwd, inmiddels weer in het bezit is van de familie Lunsing.

Dat Bert, naast zijn passie voor het autovak ook nog een andere gemotoriseerde hobby heeft, geeft nog wel het meeste aan hoeveel kennis en ervaring de geboren Drentenaar op dat gebied bezit. Motoren en oude bromfietsen zijn onderwerpen waar je samen met Bert uren over kunt praten. De ene na de andere anekdote over bijzondere projecten en door collega autobedrijven voor eeuwig verloren gewaande motoren passeren de revue. Bert krijgt ze, al dan niet met hulp van collega vakmensen, altijd weer aan de praat. Als klap op de vuurpijl is zijn vrouw Yvonne ook nog werkzaam op het beroemde TT circuit in Assen. 

Bij Autoservice Lunsing is het motto “meten is weten en gissen is missen”.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden? Kom dan gerust eens een bakje koffie doen aan de Hoofdstraat 23a in Grolloo.

LAAT U VERRASSEN …………………………

EN WIJ LATEN U GRAAG ZIEN WAAR EEN KLEIN BEDRIJF GROOT IN KAN ZIJN!